Cautare

585 de rezultate pentru "carmen plesea" (7.01 secunde)
"Noi am dori ca polul de centru-dreapta sa poata sa castige alegerile europene, alegerile locale si cele parlamentare, deoarece Romania trebuie scoasa din starea in care se afla si modernizata. Cu domnii Geoana, Hrebenciuc, Vadim, Tariceanu, Orban si Antonescu nu ajungem nicaieri", a afirmat liderul PLD. (Carmen Corbu)
Iar pentru respingerea contestatiei si, implicit, pentru ca decizia de colaborare cu politia politica sa ramana definitiva la Colegiu si sa poata fi atacata, conform legii, doar in instanta, au votat Ticu Dumitrescu, Claudiu Secasiu si Virgil ¥arau, au mai declarat sursele din CNSAS. (Carmen Corbu)
Theodor Stolojan a mai facut si cateva apeluri catre membrii PNL, PSD si UDMR sa voteze cum le dicteaza constiinta, si nu presedintii de partid. (Carmen Corbu)
"La DNA se va demonstra in zilele urmatoare ca au interceptari ilegale, ceea ce face ca toate dosarele de coruptie in Romania sa fie un risc, sa fie lovite de nulitate", a mai spus Geoana. (Carmen Corbu)
Ca urmare, liderii grupurilor parlamentare trebuie sa propuna Biroului permanent o modalitate de lucru a celor trei comisii, a adaugat Munteanu. (Carmen Corbu)
Presedintele Comisiei pentru Cod electoral a subliniat ca proiectul ar putea fi redactat la mijlocul saptamanii viitoare, dupa care vor fi consultari pe tema principiilor introduse iar ulterior proiectul va fi la Senat ca initiativa legislativa. (Carmen Corbu)
Afirmatiile potrivit carora au fost falsificate semnaturile mai multor parlamentari care apar pe tabelul respectiv au fost argumentate de senatorul PRM prin invocarea cazului senatorului Ioan Talpes, despre care a spus ca este plecat de mai multe zile din tara, intr-o delegatie. (Carmen Corbu)
(presedintele Basescu - n.r.)", i-a spus Tariceanu lui Geoana, pe un ton nervos, conform surselor citate de Mediafax. (Carmen Corbu)
Cu acelasi prilej, liberal-democratii au anuntat si demararea unei campanii de informare a publicului privind absorbtia fondurile europene de catre comunitatile locale. (Carmen Corbu)
Presedintele a mai ridicat obiectii si in privinta legii care prevede punerea sub controlul DNA a creditelor bancare, a Legii Camerelor de Comert si a Legii magazinelor duty-free. Recurgand o data la procedura respingerii, a doua oara seful statului va fi obligat sa le semneze. (Carmen Corbu)
Potrivit platformei pe baza careia Tökés este dispus sa negocieze, conditia se refera la "eliminarea de pe lista a eventualelor candidaturi ale politicienilor UDMR banuiti de coruptie, precum Nagy Zsolt, Verestoy Attila sau altii". (Carmen Corbu)
Aceasta prevedere ar fi fost introdusa ca instrument de blocare a deciziilor majore, inclusiv de blocare a introducerii votului uninominal. (Carmen Corbu)
El a precizat ca vicepresedintele Liviu Dragnea si secretarul general, Titus Corlatean, vor coordona campania PSD pentru alegerile europarlamentare. (Carmen Corbu)
"Pentru noi, ca si clujeni, este important faptul ca, indiferent de formatiunea politica din care fac parte, sa avem voci autorizate la Bucuresti, pentru ca este important sa fii la masa de luare a deciziei", a subliniat presedintele PD. (Carmen Corbu)
"Se incearca tergiversarea, sa se spuna ca urmatoarele alegeri nu mai pot fi organizate pe vot uninominal, intrucat nu mai este timp sa se stabileasca circumscriptiile electorale si colegiile uninominale. Aceasta este miza PSD, iar PNL a achiesat la aceasta tehnica de tergiversare". (Carmen Corbu)
Criteriul care se referea la cunoasterea limbii maghiare a fost eliminat la solicitarea filialelor din regiune, Cozmin Gusa stabilind ulterior ca doar cei care vor castiga un mandat de europarlamentar vor fi obligati sa invete limba maghiara. (Carmen Corbu)
Nici legea care prevede cresteri salariale pentru personalul din diplomatie nu a fost promulgata, seful statului considerand-o "excesiva". (Carmen Corbu)
Finantele au inceput sa lucreze la proiectia de buget pentru 2008, iar, conform acelorasi surse, sumele necesare pentru acoperirea celor doua masuri nu vor fi incluse in buget, avand in vedere cheltuielile substantiale de anul viitor in domeniul social, generate in principal de majorarea pensiilor. (Carmen Corbu)
Incercand sa clarifice pozitia social-democratilor, Eugen Nicolicea a precizat ca, potrivit mandatului dat de partid, vineri, pesedistii nu pot sustine varianta sistemului mixt propusa de Asociatia ProDemocratia si asumata de PNL si PD. (Carmen Corbu)
"Liderii PSD au preferat sa dirijeze importante sume de bani in vederea sustinerii politice a lui Mircea Geoana, in acest sens fiind privilegiate judete ca: Vrancea, Iasi, Constanta", a tinut sa sublinieze Calian. (Carmen Corbu)
google-analytics.com